Gideonsbergs IF 3

Referat

Referat: Forsby FF , U - Gideonsbergs IF 3

Chanslösa senast – men nu kunde Forsby besegra Gideonsberg

När Forsby och Gideonsberg 3 senast gjorde upp var Gideonsberg 3 klart bättre och vann med hela 7–2. På måndagen tog Forsby revansch genom att vinna med 5–0 (3–0) på hemmaplan i division 4 Västmanland dam i fotboll.
– Svårt att säga, vi har väl vuxit in i seniorfotbollen? En helt fantastisk match idag! Säsongens klart bästa! Hela laget förtjänar beröm! Idag var det läckra kombinationer och rejält i närkamperna, kommenterade Forsbys tränare Staffan Rådberg.
Matchen var mållös till Forsby tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Sujoud Aldiab Alkhalifa.
Forsby gjorde också 2–0 i slutet av första halvleken, genom Ellen Andersson.
Forsby gjorde också 3–0 strax före paus, genom Daniella Binjamen. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Daniella Binjamen återigen och ökade ledningen för Forsby.
Till slut kom också 5–0-målet genom Alva Anré Eskilsson som ökade Forsbys ledning i 88:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 5–0.
För Forsby gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Gideonsberg 3 är på sjätte plats.
Nästa motstånd för Forsby är Arboga Södra. Lagen möts lördag 23 september 13.00 på Ekbacken.